Kortingsacties

 

Startersactie

Omdat wij starters graag helpen om de eerste uitdagende jaren door te komen, hebben wij een speciaal aanbod: een fikse korting! Elke startende ondernemer die maximaal twee jaar actief is, bieden wij in het eerste licentiejaar drie maanden korting aan. Dat is maar liefst 25% korting, ongeacht het licentietype. Makkelijk verdiend dus! 

Wilt u gebruik maken van deze kortingsactie? Contacteert u ons dan en stuur een kopie van uw inschrijving bij de Kruispuntbank toe. Wij verwerken dan direct de licentie met korting voor u, zodat u meteen aan de slag kunt. Deze actie is overigens niet van toepassing in combinatie met andere acties. We wensen u heel veel succes met het vinden van uw eerste klanten! 

 

Startersactie

Voor wie? Starters (max. 2 jaar)

Wat? Drie maanden korting (eerste jaar)

Hoe? Met kopie KBO-inschrijving

Neem direct contact op

 

 

ANBI actie

Voor wie? Goede doelen-instellingen

Wat? Blijvend 25% korting

Hoe? Met bewijs erkenning

Neem direct contact op

 

 

Goede doelen-actie

Goede doelen zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. Omdat wij deze instellingen graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod: een mooie korting. Alle officieel erkende instellingen (geregistreerd bij het ministerie van Financiën) bieden wij blijvend 25% korting aan. Deze actie is overigens niet van toepassing in combinatie met andere acties.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Contacteer ons vandaag nog, dan verwerken wij uw licentie met korting direct!