25% korting voor startende ondernemers!

Documents | starters.jpgHet starten van een eigen bedrijf kent meer dan voldoende uitdagingen. Uitdagingen waar u als ondernemer in veel gevallen niet op zit te wachten. De Kruispuntbank wil wat van u, de bank, de belastingdienst, de notaris, et cetera. Zaken die wel geregeld moeten worden, maar waar je niet enthousiast van wordt. u bent vast liever bezig met uw passie en het binnenhalen van klanten die uw producten of diensten willen afnemen.

Een uitstekende start voor het vinden van nieuwe zakelijke klanten is het gebruik van de database van Ad Hoc Data. Met ca. 1,3 miljoen adressen en een simpele en effectieve selectietool was het selecteren van je doelgroep nog niet eerder zo eenvoudig én zo goedkoop! Want vanaf het aantrekkelijke bedrag van € 30,- per maand kunt u al 5.000 leads selecteren. Een perfecte manier om uw marketing en sales serieus te nemen en uw kans op succes flink te vergroten, zonder teveel te betalen.

Wat is het aanbod?

Omdat wij starters graag helpen de eerste uitdagende jaren door te komen hebben wij een speciaal aanbod, middels een flinke korting op het eerste jaar. Elke startende ondernemer bieden wij een korting aan van 25%, dus 3 maanden gratis. Dat is gemakkelijk verdiend! Dit aanbod is van toepassing op al onze licenties en is geldig voor alle startende organisaties, ongeacht hun rechtsvorm, die minder dan 2 jaar geleden van start zijn gegaan.

Hoe kan ik er gebruik van maken?
Wilt u gebruik maken van deze korting contacteer ons dan op via mail, chat of telefoon. We zullen uw vragen om een kopie van uw inschrijving bij de Kruispuntbank. Als daaruit blijkt dat u korter dan 2 jaar actief bent, dan zullen we de korting voor u verwerken. We wensen u heel veel succes met het vinden van uw eerste klanten!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 0800 / 38031


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Wij zijn erg tevreden over Ad Hoc Data. Ga zo door!"

Maatwerk Werving & Selectie, Tim Kienhuis


0000