Kortingen & acties 

België + Nederland actie

 

Combineer en krijg 1 maand korting!

Bent u actief in zowel België en Nederland? Of wilt u uw productlijn uitbreiden naar één van deze landen? Dan bieden we u een mooie korting indien u een jaarlicentie neemt op beide databases. U ontvangt dan een maand korting op beide licenties.

Wilt u graag aan de slag in België en Nederland? Contacteer ons en  ontvangt uw persoonlijke kortingscode waarmee u direct via onze webshop kunt bestellen. De België + Nederland actie is niet van toepassing in combinatie met andere kortingsacties.

Neem contact op

Startersactie

 

25% korting voor startende ondernemers!

Omdat wij starters graag helpen om de eerste uitdagende jaren door te komen, hebben wij een speciaal aanbod: een fikse korting! Elke startende ondernemer die maximaal twee jaar actief is, bieden wij in het eerste licentiejaar drie maanden korting aan. Dat is maar liefst 25% korting, ongeacht het licentietype. Makkelijk verdiend dus!

Wilt u gebruik maken van deze kortingsactie? Contacteer ons en stuur een kopie van uw inschrijving bij de KBO toe. Wij verwerken dan direct de licentie met korting, zodat u meteen aan de slag kunt. Deze actie is overigens niet van toepassing in combinatie met andere acties. We wensen u heel veel succes met het vinden van uw eerste klanten!

Neem contact op

SON actie

 

25% korting voor stichtingen met een openbaar nut!

Stichtingen met een Openbaar Nut (SON) zetten zich zonder winstoogmerk in voor het algemeen belang. Vanuit Ad Hoc Data juichen wij het toe dat mensen zich op die manier inzetten voor onder andere welzijn, cultuur, zorg voor dier en mens, onderwijs en natuur. Omdat wij SON’s graag willen steunen in hun werk, hebben wij een speciaal aanbod: een mooie korting. Elke SON bieden wij blijvend 25% korting aan. Deze korting is geldig voor alle SON’s die officieel geregistreerd zijn bij de Belastingdienst en is niet van toepassing in combinatie met andere acties.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Contacteer ons vandaag nog, dan verwerken wij uw licentie met korting direct!

Neem contact op

Vaste klantenkorting

 

Zodra u een licentie afneemt gelden de tarieven zolang de overeenkomst loopt. U gaat dus nooit meer betalen voor dezelfde dienst. 

Bent u als licentie houder opzoek naar aanvullende diensten zoals: Verrijkingen, bestandsanalyses of look-Alike-Analyses? Dan bieden we dit aan voor een gereduceerd tarief. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Loading...