Effectieve telefonische acquisitie

Een onmisbare start voor telefonische leadgeneratie is een juiste telefoonlijst, geselecteerd op de juiste kenmerken. Immers, u wilt uitsluitend bedrijven benaderen binnen uw doelgroep voor het maken van afspraken en telefonische verkoop. Of bijvoorbeeld voor het aankondigen van een mailing. Het bellen van bedrijven buiten uw doelgroep is een onnodige verspilling van geld en tijd. De bedrijfsadressen van Ad Hoc Data bieden u uitkomst !

Selecteer zelf uw leads

Blijf uw concurrenten voor ! Creëer zelf snel en eenvoudig uw B2B telefoonlijst voor telefonische acquisitie. Wilt u bijvoorbeeld bedrijven benaderen:

  • binnen één of meerdere branches ? 
  • met een bepaalde bedrijfsomvang ? 
  • en / of wilt u zich richten op één of meerdere regio’s ? 

Dat kan ! In onze adressenbestand software selecteert u heel specifiek alleen bedrijven die voor u interessant zijn. U exporteert uw adressenbestand eenvoudig naar Excel als start van uw doelgerichte telefonische acquisitie. Om snel te beschikken over telefoonnummers met de bijbehorende bedrijfsgegevens zoals bedrijfsadressen, e-mailadressen, contactpersonen en meer bent u bij Ad Hoc Data aan het juiste adres.

De Bel-Me-Niet-Meer-Lijst

Het is verstandig om bij telefonische acquisitie rekening te houden met de Bel-Me-Niet-Meer-Lijst. Deze lijst is namelijk niet alleen voor consumenten maar ook voor bedrijven, die zich willen afmelden mag eventuele telefonische reclame. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden binnen de beperkingen van de Bel-Me-Niet-Meer-Lijst.

Contacteer ons voor meer informatie : 0800 / 38031 

Ad Hoc Data biedt u het beste en meest betaalbare adressenbestand vroor doelgerichte en effectieve telefonische acquisitie. Uw nieuwe klant staat zeker en vast in ons bestand ! Bel nu 0800 / 38031 of  bestel hier uw licentie !

 

https://www.adhocdata.be/blog/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.adhocdata.be/blog/wp-content/themes/trendpress