Data Analyse

 

Home | analyse3.png

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke kenmerken de profielen voldoen? Past dit klantprofiel ook precies bij de doelgroepen waarop u zich richt in uw communicatie en marktbewerking? Heeft u een klantenbestand heeft van redelijke omvang, dan kan het voor u interessant om een analyse te laten maken van uw klantenbestand. Wilt u bijvoorbeeld weten in welke branches zij actief zijn? Of dit vooral grotere ondernemingen zijn of juist KMO-bedrijven? En of er nog andere interessante kenmerken van belang zijn? 

Analyse klantenbestand

Minstens zo interessant is de vraag: in welke mate komt dat profiel overeen met de dwarsdoorsnede van het Belgische bedrijfsleven? Zijn er marktsegmenten waar u over- of juist ondervertegenwoordigd bent? Dit inzicht is namelijk belangrijke input voor uw marketing intelligence wanneer u uw marketingstrategie bepaalt.

Documents | Doelgroep kennen2.pngAd Hoc Data kan voor u een betrouwbare en uitgebreide analyse verzorgen van uw doelgroep. Wij brengen uw klant onder andere in kaart op basis van branche, bedrijfsgrootte, regio en rechtsvorm. Of bijvoorbeeld op basis van factoren als ‘Recent verhuisd’ en ‘Gevestigd in een bedrijvenverzamelgebouw’. Wij bieden u scherpe en transparante tarieven, die samenhangen met de bestandsomvang en gezochte kenmerken. Op basis van no-cure no pay dus u betaalt hiervoor nooit teveel.

Data matching: uw ultieme prospects vinden

Een profielanalyse van uw huidige klanten geeft ons bovendien de mogelijkheid om voor u te zoeken naar soortgelijke bedrijven, de ‘lookalikes’. Daardoor vinden wij voor u uw meest interessante prospects, met alle uitgebreide bedrijfsgegevens zoals u al gewend bent in de exportbestanden van uw adressenselectie. De kans van succes op uw campagnes is hiermee extra groot.

De voordelen

  • Scherpe prijs: u betaalt altijd een transparant tarief op basis van ‘no cure no pay’
  • Verrijk uw marketing intelligence: snel inzicht in uw klantprofielen en de effectiviteit van uw marketingcampagnes
  • Zeer interessante leads: uw bestand wordt verrijkt met de meest interessante leads

Ten slotte

Natuurlijk is het mogelijk om een bestandsanalyse te combineren met onze andere bestandsbewerkingen op maat. Stel: u wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen, analyseren en verrijken met de soortgelijke bedrijven uit onze database? Of u wilt uw prospectbestanden verrijken met zowel de gegevens uit onze database én met zeer specifieke informatie in een maatwerkopdracht? Graag denken wij met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.
 

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000