Data Consultancy

 

Home | Consult3.pngSinds ons jarenlange bestaan als leverancier van hoogwaardige bedrijfsdata, zien wij dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan een partij die meedenkt. Bij data vraagstukken, maar vaak ook veel breder. Bij het bieden van ondersteuning in strategiebepaling voor sales, marketing en communicatie. Dat is ook logisch. Immers, data management staat niet op zich, maar een resultaat van verschillende samenhangende keuzes.

 

Databestanden en meer

Onze dienstverlening gaat veel verder dan het aanbieden van databestanden voor marketing en sales. Ook over de beste aanpak voor uw marktbewerking denken wij graag met u mee. Simpelweg, omdat data slechts een schakel is in een veelomvattend proces.  
Dagelijks zijn wij in contact met vele bedrijven in zeer uiteenlopende branches. Hierdoor hebben wij de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Daarbij werken wij met passie voor dataverwerking ten behoeve van B2B marketing en sales. Geen klant is voor ons hetzelfde, geen vraag is ons te gek. Juist hierdoor kunnen wij succesvolle samenwerkingen aangaan en u helpen met een rendementsverbetering bij uw leadgeneratie campagnes.

Maatwerk

Documents | Home3b.pngHeeft u interesse in zeer specifieke informatie over uw klanten? Of wilt u ondersteuning bij het vastleggen van de meest interessante doelgroepen? Of komen tot een plan de campagne voor het betreden van een nieuwe markt? Of misschien heeft u een andere vraag waarbij wij u verder kunnen helpen? Bij al uw vragen gaan wij op zoek naar de beste maatwerkoplossingen. U hoort altijd vooral welke oplossing wij u denken te bieden en wat de kosten zullen zijn. En als wij u niet kunnen helpen, dan hoort u dit ook tijdig.

Voordelen

  • Maatwerk: elk consultancyvraagstuk benaderen wij als maatwerkproject
  • Jarenlange ervaring: met meer dan 10 jaar ervaring kunt u rekenen op gedegen advies
  • Betaalbaar: u betaalt altijd een transparant en betaalbaar tarief

Meer weten?

Graag kijken wij met u mee over de beste oplossing voor een maximaal rendement op uw campagnes. Wilt u meer weten? Contacteert u ons dan!

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

0000