Data Verrijking


Uiteraard gaat u met uw leadgeneratie campagnes voor een maximaal rendement. Maar hoe bereikt u dit? Het is logisch, dat hoe beter de aansluiting van uw prospectbestanden bij uw doelgroepen, des te beter de resultaten zijn. Met een naadloze aansluiting op uw doelgroep schiet u niet met hagel, maar doelgericht. Daarmee bent u effectiever én voorkomt u onnodige verspilling van uw kostbare marketingbudgetten.
Zelf extra informatie zoeken over uw doelgroepen is vaak erg tijdrovend. Omdat data ons specialisme is, nemen wij u uw verrijking van data graag uit handen. Zo kunt u zich richten op uw core business.

Maatwerk

Voor ons is elke klant uniek, en elke klantvraag dus ook. Daarom benaderen wij elke verrijkingsopdracht met een maatwerkkaanpak. Zo kunnen wij u intelligente oplossingen bieden en u een optimale kwaliteit garanderen. 

Ad Hoc Data heeft een jarenlange ervaring met data verrijkingen op basis van hoogwaardige informatie. Dankzij mensenwerk beschikt u bovendien over de meest actuele informatie die verkrijgbaar is. U betaalt uitsluitend op basis van no cure no pay voor de gegevens die u daadwerkelijk ontvangt. Topkwaliteit voor de beste prijs.

Zoekt u uitgebreide gegevens van specifieke functionarissen bij bedrijven? Of bent u op zoek naar bedrijven die aan zeer specifieke criteria voldoen? Denkt u bijvoorbeeld aan bedrijven met een bepaalde certificatie, die gebruik maken van bepaalde systemen of andere kenmerken hebben? U zoekt, wij vinden!

Werkwijze

1. Intake: voordat wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij graag samen met u uw concrete situatie en informatiebehoefte. Deze grondige intake is uiteraard geheel kosteloos.
2. Onderzoek: nadat we goed in kaart hebben welke gegevens u exact zoekt, starten wij een kosteloos onderzoek. Deze fase bestaat uit een bronnenonderzoek (het bepalen van de bronnen die we willen gebruiken voor het vinden van de benodigde informatie) én een workload onderzoek (om te komen tot een prognose van de benodigde tijd). Wij krijgt dan van ons te horen wat de slagingskans van uw verrijkingsverzoek is en wat de geschatte kosten zijn. U kunt dan nog steeds bepalen of u al dan niet de opdracht wilt laten uitvoeren (of eventueel wilt aanpassen).
3. Data verzameling: hierna gaan wij aan de slag; wij informeren u geregeld over de voortgang, eventuele tussentijdse bevindingen en mogelijke nieuwe inzichten.
4. Kwaliteitscontrole: hoewel alle interne processen worden onderworpen aan een scherpe kwaliteitscontrole, nemen wij de resultaten altijd nog door op basis van een eindcontrole, voordat wij deze aan u uitleveren. Hiermee garanderen wij op moment van uitlevering een juistheid van ten minste 98% op de geleverde gegevens.
5. Data uitlevering: voor het uitleveren kunt u altijd uw voorkeuren aangeven; bijvoorbeeld het geleverde formaat, uitlevering in delen of in één bestand. Alles vindt plaats in nauw overleg met u.

De voordelen

  • Top actueel: u ontvangt de meest recente gegevens, dankzij mensenwerk
  • Maatwerk: wij bieden geen standaardoplossingen, maar maatwerkprojecten 
  • Top kwaliteit: alleen de hoogste kwaliteit dankzij intelligente oplossingen
  • Hoog rendement: effectieve campagnes dankzij de juiste én complete klantgegevens

Ten slotte

Natuurlijk kunt u maatwerkverrijkingen prima combineren met andere bestandsbewerkingen op maat. Stel, u wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen en analyseren, om vervolgens uw bestand aan te vullen met de soortgelijke prospects uit onze database. Of u wilt de ontbrekende gegevens in uw prospectbestand verrijken door een data matching met onze database én tevens op zoek gaan naar specifieke informatie door middel van een maatwerk zoekopdracht. Meer weten?

Contacteer ons, wij adviseren u graag! 

 

Documenten | Leadgener doelger.jpg

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u zelf met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroepen.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000