Data Synchronisatie

 

Home | Synchronisatie3.png

U doet er ongetwijfeld alles aan om uw huidige klantenbestand compleet en actueel te houden. Maar helaas is een veroudering van uw klantgegevens lastig te voorkomen. Immers, bedrijven verhuizen, nieuwe bedrijven worden opgericht, andere worden inactief en contactpersonen wijzigen. Een klantenbestand is nauwelijks bij te werken, ongeacht of u met een CRM-systeem werkt of niet. Om u een indruk te geven: gemiddeld vinden er elk kwartaal alleen al circa 40.000 adreswijzigingen plaats in onze database!

De kans is bovendien groot, dat sommige gegevens ontbreken in uw eigen klantbestand. Daarmee kunt u tijdens een campagne nog veel uitzoekwerk hebben voor het vinden van alle adressen, telefoonnummers, e-mailadressen et cetera. Deze ontbrekende informatie in uw bestand kunnen wij eenvoudig voor u aanvullen met gegevens uit onze database. Snel, compleet en actueel.

Uw bestand synchroniseren

Eén ding is zeker: uw klanten en prospects komen ook voor in onze adressen database. Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database. Geen vervuiling meer door failliete en inactieve bedrijven. Dat scheelt onnodige verspilling van tijd en geld aan bedrijven die niet meer bestaan. Adreswijzigingen worden doorgevoerd en gegevens worden verrijkt met de ontbrekende velden. Zo bent u weer helemaal bij! 
Heeft u interesse om uw bestand met klanten en prospects door ‘de wasstraat’ te halen? Contacteert u ons, wij informeren u graag.

De voordelen

  • Snelheid: snel weer aan de slag met complete en actuele klantbestanden
  • Effectieve leadgeneratie: verhoog de effectiviteit van uw campagnes aanzienlijk dankzij correcte klantgegevens 
  • Minimale verspilling: inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in uw bestand
  • Aantrekkelijk geprijsd: u betaalt hiervoor een zeer scherp en transparant tarief

Ten slotte

Uiteraard is het mogelijk om een data synchronisatie te combineren met andere maatwerk bestandsbewerkingen. Bijvoorbeeld: u wilt uw huidige klantenbestand door ons laten opschonen, analyseren in welke segmenten uw klanten zich bevinden om deze vervolgens aan te vullen met de soortgelijke bedrijven in onze database? Of u wilt een prospectbestand verrijken met zowel de gegevens die in onze database voorkomen alsook met specifieke informatie door middel van een maatwerkopdracht? Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing.

  

Overige diensten

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000