Data Bestanden

 

Bent u op zoek naar gegevens van prospects en wilt hiervoor niet teveel betalen? Wij begrijpen dat u deze gegevens graag snel in uw bezit wilt hebben. Dat u flexibel wilt zijn in de omvang van uw databestanden én de basis waarop deze zijn samengesteld.

Het gemak van zelf doen

Wilt u zelf bepalen wanneer, hoeveel en welke adressen u gebruikt? En wilt u deze snel en eenvoudig selecteren, downloaden en exporteren naar Excel? Of misschien toch nog een keer een filterverfijning of -verruiming toepassen, om uw adressenbestand groter of kleiner te maken? Haarscherp op de huid van uw doelgroepen zitten, dát is het resultaat van zelf doen.

Wilt u een snelle en betaalbare toegang tot uw B2B doelgroep? Dan kunt u kiezen voor het aankopen van losse data bestanden óf het afsluiten van een licentie.

Losse selecties

Als u op zoek bent naar nieuwe klanten dan kunt u eerst eens een proefbestand selecteren in de Ad Hoc Data selectietool. Of maakt u af en toe op een minder regelmatige basis adressenselecties van uw doelgroep? Hoewel prospectie veelal een continu proces is, kan het voor u voldoende zijn om af en toe een los adressenbestand te bestellen.
Kennismaken met onze gebruiksvriendelijke selectietool? Al vanaf € 0,05 per adres kunt u uw doelgroep selecteren in een los bestand. Direct gereed voor gebruik. En wilt u meer klantgegevens in uw adresbestanden? Voor € 0,10 per adres beschikt u over de meest uitgebreide gegevens, inclusief: BTW-nummers, een indicator Recent verhuisd, een indicator Bedrijvenverzamelgebouw en geolocaties bij adressen. 

De voordelen

  • Uitproberen: ervaar onze gebruiksvriendelijke selectietool
  • Flexibel: zelf bepalen wanneer, hoeveel en wat u selecteert, u rekent af op basis van aantal leads en de hoeveelheid gegevens per record
  • Aantrekkelijk geprijsd: vanaf € 0,05 per adres selecteert u al uw prospects

Zelf bepalen

In de Ad Hoc Data selectietool selecteert u zelf met gemak alle relevante gegevens van uw doelgroepen. Op basis van uitgebreide selectiemogelijkheden filtert u alleen bedrijven die interessant voor u zijn in onze database met alle ruim 1,3 miljoen actieve Belgische bedrijven. Altijd de scherpste prijs, nergens anders krijgt u zoveel informatie voor deze prijs. Het ideale vertrekpunt voor al uw marketing en sales acties.

Profiteren van de meest kostenefficiënte oplossing voor het genereren van leads? Dan kunt u gebruikmaken van het gemak van een licentie.

Licenties

Voor veel bedrijven is het vinden en contacten van nieuwe prospects een continu proces. Logisch, als u wilt meegaan in een concurrerende en veranderende markt. Voor een kostenefficiënte en gestructureerde basis bij leads genereren bieden onze licenties u dé ideale oplossing. Dat kan al vanaf € 30,- per maand!

De voordelen

  • De scherpste prijs: een licentie is de meest kostenefficiënte oplossing voor snelle toegang tot uw doelgroep (omgerekend al vanaf € 0,001 per adres!)
  • Extra flexibel: u beschikt over een grote hoeveelheid leads per maand en kunt uw eventuele adressentegoed ook nog in de eerstvolgende maand gebruiken
  • Up-to-date: met vier gratis updates per jaar beschikt u altijd over de meest actuele klantgegevens
  • Zoekopdrachten opslaan: met een licentie kunt u uw gemaakte zoekopdrachten opslaan en hergebruiken voor nieuwe selecties

Maatwerkdiensten

Naast de bovenstaande mogelijkheden om zelf uw prospectbestanden samen te stellen, bieden wij u diverse aanvullende diensten aan. Bijvoorbeeld: het analyseren, verrijken en opschonen van klantgegevens. Het gaat dan altijd om maatwerkoplossingen, die u een verdieping en/of actualisering van uw bestanden bieden.

De specialisten van Ad Hoc Data adviseren u graag over de onderstaande maatwerkdiensten om het maximale rendement uit uw campagnes te halen.

Overige diensten

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

0000