Diensten

De effectiviteit van uw campagne wordt voor een belangrijk deel bepaald door de juistheid en volledigheid van uw klantgegevens. Ad Hoc Data biedt u verschillende mogelijkheden bij het vinden van nieuwe klanten. Dat kan door gebruik te maken van onze data bestanden, maar ook kunt u daarbij nog kiezen voor verschillende maatwerkdiensten. 

Data Bestanden

U zoekt gegevens van potentiële klanten en wilt hiervoor niet teveel betalen? In onze selectietool selecteert u met gemak alle relevante gegevens van uw B2B doelgroep.  

Meer informatie

Data Synchronisatie

Veroudering van klantgegevens is vaak lastig te voorkomen. Geen probleem! Een snelle slag om uw bestand weer up-to-date en compleet te maken is een synchronisatie met onze database.

Meer informatie

Data Verrijkingen

Ad Hoc Data heeft jarenlange ervaring met data maatwerkverrijking op basis van hoogwaardige informatie en top actualiteit. Wij vinden voor u de speld in de hooiberg! 

Meer informatie

Data Analyse

Weet u precies wie uw klanten zijn en aan welke profielen zij voldoen? Wij vinden voor u de ultieme prospects die het beste passen bij uw product of dienst! 

Meer informatie

Data Consultancy

Wij bieden diverse mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie en opschoning. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de snelste weg naar uw B2B doelgroep.

Meer informatie

Data bestanden

In de Ad Hoc Data selectietool selecteert u data bestanden van uw meest interessante doelgroepen. Dat kan op basis van de voor ú relevante criteria. Vind uw doelgroep in de Belgische database met ruim 1,3 miljoen bedrijven, of maak uw adressenselecties in de Nederlandse database met ruim 1,7 miljoen bedrijven.

Maatwerkdiensten

Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat u wel eens behoefte aan zeer specifieke informatie over uw prospects en/of klanten. Informatie die niet zomaar uit een database kan worden gehaald. Waarvoor specifieke kennis over uw markt is vereist, tussenkomst van specialistische kennis over dataverrijking, of de inzet van marketing intelligence modellen.

Voor het optimaliseren van uw marketing- en sales acties kunt u gebruik maken van onze maatwerkdiensten:

Uiteraard tegen een eerlijk en transparant tarief. Daar houden wij van. Want bij al onze diensten betaalt u uitsluitend voor de daadwerkelijk geleverde data en hoort u altijd vooraf wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf. 

Heeft u interesse in ándere mogelijkheden voor data verrijking, synchronisatie of opschoning? Graag kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor een maximaal rendement op uw campagne. Contacteert u ons eens en vraagt u naar onze mogelijkheden. Wij doen u desgewenst een vrijblijvend en passend voorstel. 

0000