Data Analyse

Heeft u een klantenbestand van enige omvang, dan kan een profielanalyse van uw klanten interessant zijn. In welke branches zijn zij actief? Zijn dit met name grote bedrijven of KMO's? In hoeverre komt dit profiel overeen met een dwarsdoorsnede van het Belgische bedrijfsleven? Dit en nog veel meer belangrijke marketing intelligence om uw marketingstrategie op af te stemmen.

"Wij vinden uw ultieme prospects!"

Wij kunnen een betrouwbare en uitgebreide analyse van uw doelgroep verzorgen, onder meer op basis van branche, regionale kenmerken, bedrijfsgrootte en rechtsvorm. Wij bieden scherpe tarieven op basis van no-cure no pay, die samenhangen met de bestandsomvang en gezochte kenmerken.

 
  • Verrijk uw marketing intelligence: snel inzicht in uw klantprofielen en effectiviteit van uw marketingstrategie

  • Zeer interessante leads: bestandsverrijking met de meest interessante leads

 

Werkwijze

 

  Intake

In een telefonische intake bespreken we wat u precies voor ogen hebt met de analyse. Naar welke resultaten bent u op zoek? Wat is de omvang en opbouw van uw bestand? Wilt u uw bestand verrijken met 'lookalike bedrijven'? Dit soort zaken brengen we eerst in kaart.

   Voorstel

Op basis van de intake doen we u een passend voorstel, dat zorgvuldig met u wordt doorgenomen. Zo komen we uiteindelijk tot een concreet projectplan, gebaseerd op een transparant en aantrekkelijk tarief. 

  Uitvoering

Vervolgens gaan we aan de slag om uw klanten- of prospectbestand in kaart te brengen en deze te spiegelen aan onze database. Daarmee komen we tot onze conclusies omtrent de specifieke kenmerken van uw klantenbestand en bieden u hierbij graag ons advies aan. 

 Optioneel: bestandsverrijking

Met de analyse van uw huidige klantenprofiel kunnen wij voor u gaan zoeken naar soortgelijke bedrijven die overeenkomen met dit profiel, de ‘lookalikes’. Een commercieel zeer interessante groep bedrijven. Hierbij is ten sotte te verwachten dat de kans op succes met uw campagne extra groot is. 

 

Interesse? Contacteer ons.

Ons team staat voor u klaar!

Bel: 0800 / 38031   Offerte aanvragen