Data Bestanden

Wij begrijpen dat u betaalbare bedrijfsgegevens van potentiële klanten graag snel tot uw beschikking wilt hebben. Dat u flexibel wilt zijn betreft de frequentie waarop u uw adressenbestanden samenstelt én de omvang ervan. En dat u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van uw adressenbestanden. 

"Zelf bepalen, zelf doen."

Daarom kunt u bij ons zelf bepalen wanneer, hoeveel en welke adressen u nodig heeft. En deze snel en eenvoudig selecteren, downloaden en exporteren naar Excel. In ons adressenbestand kunt u adressenselecties maken op basis van onder meer plaats, regio, branche, bedrijfsomvang en meer specifieke kenmerken.

  • Up to date; elke maand voeren wij een kosteloze update van de database door

  • De scherpste prijs; een licentie is de meest kostenefficiënte oplossing voor snelle toegang tot uw doelgroep

 

Werkwijze

 

 Bestellen

Of u nu een licentie of een los adressenbestand wilt bestellen, u kunt altijd binnen enkele minuten aan de slag! Bestel uw gewenste product direct in onze webshop. Heeft u nog vragen over uw bestelling of het maken van selecties, neem dan gerust even contact op voor support.

 Account activeren

Na het plaatsen van uw online bestelling ontvangt u 2 mailberichten: een bevestigingsmail van uw bestelling én een mail met een activatielink. Met deze link maakt u uw persoonlijke account aan en krijgt u vervolgens toegang tot de portal.  

  Aan de slag

Met een account kunt u direct aan de slag met het maken van uw selecties. Ook kunt u binnen de portal eenvoudig uw eerder gemaakte selecties en zoekopdrachten terug vinden en hergebruiken. Makkelijker kan het niet!  

 Uitbreiden

Natuurlijk kunt u er altijd voor kiezen om uw licentie te upgraden, zodat u kunt beschikken over nóg meer leads en nóg meer informatie over uw doelgroep. Daarnaast kunnen we u ook met aanvullende dienstverlening bijstaan voor het beste resultaat.  

 

Interesse? Contacteer ons.

Ons team staat voor u klaar!

Bel: 0800 / 38031   Offerte aanvragen