Data Consultancy

Sinds de start van ons (jarenlange) bestaan als leverancier van hoogwaardige data, merken wij dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan een meedenkende partij. Niet alleen bij datavraagstukken, maar vaak veel breder. Omdat wij in contact zijn met bedrijven in zeer uiteenlopende branches, kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde leveren. 

"Over uw totale marktbewerking denken wij graag mee."

Bij de aanschaf en gebruik van onze database bieden wij kosteloos advies en ondersteuning aan. Heeft u een diepgaander advies nodig? Dan kunnen wij u op uw situatie passende consultancy bieden voor het verhogen van het rendement bij leadgeneratie. Geen klant is voor ons hetzelfde, geen vraag is ons te gek. Juist hierdoor kunnen wij succesvolle samenwerkingen aangaan. 

 
  • Jarenlange ervaring: 10 jaar ervaring, reken op het advies

  • Maatwerk: geen standaardoplossingen

     

 

Werkwijze

 

  Intake

Vanzelfsprekend nemen we eerst graag uitgebreid alle ins en outs  omtrent uw vraagstuk met u door. Wat zijn uw doelstellingen, verwachtingen en specifieke wensen? Wanneer heeft u de resultaten nodig, welk budget heeft u in gedachten en welke data is er al voorhanden? 

  Voorstel

Op basis van de intake stellen we een vrijblijvend en passend voorstel voor u op. We hanteren hierbij altijd scherpe en transparante tarieven en geven u een realistische prognose ten aanzien van de aanleverdatum van de resultaten. Daarbij kijken we ook naar de geschatte slagingskansen om te kunnen verrijken. 

  Uitvoering

In nauw overleg stellen we een plan voor uw specifieke vraagstuk op. Hierdoor vinden we de beste oplossing voor een maximaal rendement op uw campagnes. Over de voortgang en tussentijdse bevindingen houden we u geregeld op de hoogte. 

  Resultaat

Dit alles resulteert in een praktisch plan de campagne. Afhankelijk van het vraagstuk, maar altijd concreet om direct mee aan de slag te kunnen gaan bij het benaderen van uw meest interessante doelgroepen. 

 

Interesse? Contacteer ons.

Ons team staat voor u klaar!

Bel: 0800 / 38031   Offerte aanvragen