Data Synchronisatie

Het is voor veel bedrijven lastig om een klantenbestand correct en actueel te houden. Om u een indruk te geven: elk kwartaal vinden er alleen al circa 30.000 adreswijzigingen plaats in onze database. Bovendien is de kans groot dat er gegevens ontbreken. Hierdoor kan er tijdens een campagne nog veel uitzoekwerk zijn.

"Wij maken uw bestand correct en compleet."

Wij kunnen de ontbrekende informatie in uw klanten- of prospectbestand aanvullen vanuit onze database. Adreswijzigingen worden doorgevoerd en gegevens worden verrijkt met de ontbrekende informatie. Zo zijn uw gegevens snel weer compleet!

  • Effectieve leadgeneratie: dankzij correcte klantgegevens verhoogt u de effectiviteit van uw campagnes

  • Minimale verspilling: inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in uw bestanden

  • Aantrekkelijk geprijsd: ook voor onze maatwerkdiensten betaalt u een scherp en transparant tarief

 

Werkwijze

 

 Intake

Tijdens een telefonische intake willen we samen met u achterhalen wat u precies voor ogen heeft met de synchronisatie. Welke gegevens wil u synchroniseren, om hoeveel records gaat het en hoe is uw prospect- of klantenbestand nu opgebouwd? Wanneer heeft u het bestand nodig? En zijn er specifieke wensen? 

  Voorstel

Op basis van de intake stellen we een vrijblijvend en passend voorstel voor u op. We hanteren hierbij altijd scherpe en transparante tarieven en geven u een realistische inschatting ten aanzien van de aanleverdatum van de resultaten. Daarbij kijken we ook naar de geschatte slagingskansen om te kunnen verrijken. 

  Uitvoering

De synchronisatie is een geautomatiseerde verwerking, waarbij er systematisch wordt gecontroleerd welke gegevens in het bronbestand overeenkomen met uw bestand. Daarbij koppelen we diverse gegevens in een testbestand om te bepalen of er voldoende overeenkomsten zijn voor een succesvolle koppeling. 

  Terugkoppeling

Wij leveren u het gesynchroniseerde bestand aan zodra wij ervan overtuigd zijn dat we voor u de optimale verrijking van velden en opschoning van data kunnen bieden. Daarom voeren wij altijd nog een nacontrole uit over de gevonden resultaten. Op deze manier streven wij naar het optimale resultaat van uw data synchronisatie. 

 

Interesse? Contacteer ons.

Ons team staat voor u klaar!

Bel: 0800 / 38031   Offerte aanvragen