Data Verrijking

Hoe beter uw prospectbestanden aansluiten bij uw doelgroepen, hoe beter uw resultaten. Maar zelf extra informatie vinden over uw doelgroep is vaak tijdrovend. Omdat data ons specialisme is, nemen wij u de dataverrijking graag uit handen!

"Elke klant is uniek. En elke klantvraag daarmee ook."

Met een maatwerkaanpak bieden wij u de beste oplossingen voor dataverrijking. U heeft daarmee beschikking tot de meest actuele informatie. Wij hebben jarenlange ervaring met dataverrijking op basis van hoogwaardige informatie. Op basis van no cure no pay betaalt u hiervoor nooit teveel. Topkwaliteit voor de beste prijs!

 
  • Actueel: de meest recente gegevens in uw bestand

    Maatwerk: geen standaardoplossingen, maar maatwerk 

  • Topkwaliteit: uitsluitend de hoogste kwaliteit 

     

 

Werkwijze

 

  Intake

Voordat wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij graag samen uw specifieke situatie en informatiebehoefte. Een belangrijke eerste stap om te kunnen bepalen naar welke gegevens u op zoek bent, wanneer u deze wilt ontvangen en in welk formaat. Uiteraard kost deze grondige intake u helemaal niets.

 Onderzoek

Vervolgens gaan wij aan de slag met een kosteloos en vrijblijvend  bronnenonderzoek (voor het bepalen van de meest geschikte bronnen) én workload onderzoek (voor een prognose van de benodigde tijd). Hierna geven wij een inschatting van de slagingskans van uw verrijkingsverzoek en van de geschatte kosten. 

  Dataverzameling

Dan gaat ons team voor u aan de slag. We informeren u regelmatig over de voortgang, eventuele tussentijdse bevindingen en mogelijke nieuwe inzichten. Om een optimale kwaliteit te garanderen, zijn alle interne processen onderhevig aan een scherpe kwaliteitscontrole.  

 Uitlevering verrijkt bestand

Bij de aanlevering kunt u nog eventuele nieuwe voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld ten aanzien van het geleverde formaat, aanlevering in delen of in één bestand. Alles in nauw overleg met elkaar. Wij garanderen op moment van aanlevering een juistheid van ten minste 98% op de door ons geleverde gegevens. 

 

Interesse? Contacteer ons.

Ons team staat voor u klaar!

Bel: 0800 / 38031   Offerte aanvragen