Marketing

Als marketeer bent u continue opzoek naar de beste tools om uw boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. U wilt graag online zichtbaar zijn voor partijen die opzoek zijn naar uw producten en diensten, maar u wilt ook in contact blijven met uw bestaande klanten en prospects. Met de zakelijke adressendatabase van Ad Hoc Data combineert u relevante markt- en klantinzichten om uw marketingplanning te optimaliseren.

U weet als geen ander welke boodschap u naar welke doelgroep moet sturen, maar mist vaak relevante bedrijfsinformatie om hier snel en eenvoudig structuur in te brengen. Denk hierbij aan de branche, het aantal werknemers, de  rechtsvorm, de naam van de zaakvoerder en nog veel meer informatie om uw externe communicatie kracht bij te zetten en te personaliseren. Lees snel meer over welke diensten aansluiten bij uw ideale marketing strategie.

Direct aan de slag

heeft u al helemaal uitgezocht wie uw doelgroep is? Dan kunt u hier direct aan de slag met het selecteren van uw doelgroep, of bekijk onze zeer voordelige jaarlicenties

Bestanden verrijken

Wilt u eerst weten in welke branches of werknemersklassen uw huidige klanten en prospects vallen? Dan kunnen wij dit eenvoudig voor u analyseren. Kijk hier voor een overzicht van onze werkwijze.

Marktpotentieel bepalen

Als u al weet onder welke branche uw doelgroep valt, of als u een bestandsverrijking hebt laten uitvoeren door Ad Hoc Data, kunnen wij bepalen wat uw marktpotentieel is. Op basis van een gedetailleerd rapport kunt uzelf bepalen welke doelgroep het meest interessant is. 

Tijd voor actie!

Nu u alles in kaart hebt is het tijd om actie te ondernemen. Zet uw sales collega’s aan het werk voor telefonische prospectie, schrijf een pakkende tekst voor een succesvolle Direct Mailing of stuur uw accountmanagers de baan op om op de koffie te gaan bij potentiële klanten. 

De voordelen van Ad Hoc Data

 

Effectieve leadgeneratie

Dankzij correcte klantgegevens verhoogt u de effectiviteit van uw campagnes.

 

Minimale verspilling

Inactieve en failliete bedrijven komen niet meer voor in uw bestanden.

 

Aantrekkelijk geprijsd 

Voor onze maatwerkdiensten betaalt u een scherp en transparant tarief.

 

Inzicht in je klantenbestand

Door aanvullende informatie, zoals branche aantal werknemers, functie gebouw en nog veel meer, maakt u eenvoudig effectieve markt doorsnijdingen.

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

{{ vm.frenchify('Interesse?') }}
{{ vm.frenchify('Neem direct contact met ons op!') }}

{{ vm.frenchify('Elke werkdag bereikbaar') }}

{{ vm.frenchify('Persoonlijk advies') }}

{{ vm.frenchify('Altijd actueel') }}

Neem contact met ons op! {{ vm.frenchify('Contacteer ons!') }}
Loading...