Over Ad Hoc Data


Ad Hoc Data werd opgericht in 2005, een tijd die niet meer te vergelijken is met nu. Elk kwartaal werden cd’s met adressen opgestuurd naar onze klanten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer grote, actuele online database met ruim 1,3 miljoen organisaties. Onze klanten kunnen in ons systeem zelf makkelijk aan de slag met het samenstellen van hun perfecte doelgroep.

Volgens ons gaat een succesvolle samenwerking over het overtreffen van de verwachtingen. Advies bij de aankoop van adressenbestanden, ondersteuning bij het vinden van de juiste doelgroepen of informeren over de wet- en regelgeving bij leadgeneratie... Ons team staat graag voor u klaar! 

Ad Hoc Data is lid van de Belgian Association of Marketing (BAM).


Waarom Ad Hoc Data?
 

  Beste prijs-kwaliteit

Dezelfde marketingdata als elders, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief én met optimale service. Kwaliteit hoeft niet duurt te zijn! 

 

  Altijd actueel

De juiste gegevens van uw doelgroep, op ieder moment. Zo verhoogt u de resultaten en voorkomt u onnodige verspilling van budget.

 

  Hoge klanttevredenheid

Al ruim 12.000 bedrijven kozen voor ons als partner bij kwalitatieve leadgeneratie. Onze diensten en service worden uitstekend gewaardeerd op Trustpilot.

 

  Gebruiksvriendelijk

Onze gebruiksvriendelijke tool is voor iedereen zeer toegankelijk. Maak uw selecties in een paar eenvoudige stappen en exporteer naar Excel of uw eigen CMS.

 

  Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt kunnen wij u voorzien van het juiste advies en u ondersteunen waar nodig. We denken graag met u mee!

 

  Geen verborgen kosten

Met onze transparante, scherpe tarieven weet u altijd waar u aan toe bent. Een vaste prijs per maand zonder bijkomende kosten.