Over ons

Bent u op zoek naar een professionele partner bij het vinden van nieuwe klanten? Ad Hoc Data is gespecialiseerd in B2B leadgeneratie en datamanagement. En al sinds 2005 één van de grootste en meest betaalbare leveranciers van databestanden voor marketing en sales in België en Nederland. Wij vertellen u graag waarom.

Optimale service

Voor het aanschaffen van leadbestanden kunt kiezen uit verschillende leveranciers. Waarom kozen al ruim 10.000 bedrijven voor Ad Hoc Data? Vaak niet alleen vanwege de lage prijs, wat natuurlijk sowieso mooi is meegenomen. Maar voor veel bedrijven is het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met de database leverancier. Een partij die meedenkt, en nét dat beetje meer doet om u als klant tevreden te stellen.

Onze enthousiaste specialisten staan elke werkdag voor u klaar. Voor een gedegen advies bij uw aankoop; samen met u de meest interessante doelgroepen bepalen en de wijze waarop u deze het beste kunt vinden in onze database. Maar ook zijn wij er om u bijvoorbeeld te informeren over de wetgeving bij leadgeneratie. Of om de laatste marktontwikkelingen met u te bespreken. Want voor ons is de sleutel tot succesvol samenwerken: serviceverlening in de breedste zin van het woord voor het optimaal bereiken van uw doelgroep.

Jarenlange ervaring

Documents | Home 2a.jpgOnze jarenlange ervaring helpt ons bij het begrijpen van uw markt, uw product en uw klanten. Deze ervaring ligt vooral op het gebied van leadgeneratie, klantcommunicatie en database management. Daardoor kunnen wij u niet alleen voorzien van gedegen advies en service.

Ook kunnen wij hierdoor onze gebruiksvriendelijke selectietool blijven doorontwikkelen, gebaseerd op de behoeften uit de markt. En toch u het voordeel bieden van een zeer interessant tarief. Bekijkt u onze licenties en oordeel zelf.

 

Onze passie

Omdat wij werken met passie voor het vak kunt u bij Ad Hoc Data rekenen op een brede ondersteuning. Wij gaan voor u net een stap verder, zonder dat u hiervoor extra betaalt.

En wilt u extra maatwerk door ons laten verrichten? Bijvoorbeeld bestandsverrijking met specifieke functionarissen binnen bedrijven? Of een analyse van uw huidige klantenbestand? Dan betaalt u ontvangt u altijd op basis van 'no cure no pay' en volledige transparantie.

Samenwerken werkt!

Documents | Omzetstijging.jpgOptimale service, hoe bereiken we dit? Dagelijks krijgen wij zeer uiteenlopende vragen van onze klanten. Bijvoorbeeld wie de meest interessante leads zijn bij een product of dienst, hoe de beste marktbewerking kan worden opgezet of hoe het rendement op een leadgeneratie campagne kan worden verhoogd.
Voor ons aanleiding om door te vragen, terug te gaan naar de basis en samen te bepalen wat de behoeften van uw klanten exact zijn. Zo komen wij met u tot een samenwerking die werkt! 

Waarom Ad Hoc Data?

Dat onze klanten onze diensten en service weten te waarderen, blijkt wel uit de positieve reacties die wij ontvangen. Logisch, immers...

  • U ontvangt zeer uitgebreide gegevens over uw doelgroep
  • Selecteren kan snel en eenvoudig, op basis van vele selectiemogelijkheden
  • Daarbij profiteert u van onze jarenlange en brede ervaring
  • U kunt rekenen op een optimale serviceverlening   
  • En toch betaalt u het scherpste tarief in de markt

Contact

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Contacteert u ons dan.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 0800 / 38031


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

“In onze keuze voor strategische groei is Ad Hoc Data een goede partij gebleken. Naast aantrekkelijke tarieven, bieden ze hun diensten en producten laagdrempelig aan en hebben bovendien een klant- en servicegerichte houding.”

Business Palace, Werner van Ekkendonk


0000