Daniël Chafiâ

Teamlead Sales & Service

"Dagelijks zijn wij in contact met bedrijven in uiteenlopende markten. Wat voor vraagstuk er ook voorbij komt, ik zoek graag samen naar een creatieve oplossing."

LinkedIN Ad Hoc Data

 

Cees Staal

Account Manager

"Elke klant is anders en hen helpen om relevante business te genereren, vraagt om een gerichte oplossing. Dat houdt me creatief!"                                                

LinkedIN Ad Hoc Data

 

Silvana van Putten

Account Manager

"Ik ondersteun bij het opzetten van je marketing- en salesacties, regel alles graag tot in de puntjes en ben pas tevreden als de klant dat ook is."

LinkedIN Ad Hoc Data

 

None

Floris Pauw

Account Manager

 “Ik help klanten bij het definiëren van hun doelgroep, zodat ze met gerichte sales- en marketing acties de markt kunnen veroveren. Hoe gaat u uw organisatie op de kaart zetten?”

LinkedIN Ad Hoc Data

 

images | medewerker-unkown.png | medewerker-unkown.png

Sander Nijhoff

Project Manager

“Ik sta graag klaar voor onze klanten om ze te helpen bij hun selecties en het vinden van hun doelgroepen.”

LinkedIN Ad Hoc Data

 

 

Gijsbert van der Meulen

Directeur

"Iedere organisatie heeft behoefte aan nieuwe klanten. Zorgen dat klanten, met onze hulp, zelf in staat zijn om succesvolle acties neer te zetten. Daar kan ik van genieten."

LinkedIN Ad Hoc Data

 

images | team | marjan2.jpg | marjan2.jpg

Marjan Visser

Marketing Manager

"Ik vind het belangrijk om onze klanten en de markt goed te informeren en te inspireren. Hierdoor hebben wij zeer loyale klanten die vaak jaren bij ons blijven."

LinkedIN Ad Hoc DataFinn Boonman

Online Marketeer

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites. Ook dit is voor onze klanten en prospects erg belangrijk."

LinkedIN Ad Hoc Data

Koen Ponse

Marketing Medewerker

“Ik ondersteun het marketingteam bij uiteenlopende marketingprojecten om onze klanten van goede informatie te voorzien.”

LinkedIN Ad Hoc Data
None

Suzanne Prosman

Social Media Medewerker

"Ik ben altijd bezig met het updaten van onze social kanalen. Graag verras ik onze klanten met leuke én interessante content!"

 

José Vrisekoop

Manager Finance

"Al sinds de start van Ad Hoc Data houd ik mij bezig met de financiële administratie. Ik vind een goede verwerking van het hele facturatietraject richting onze klanten erg belangrijk."

 

 

Irma van Rijn

Medewerker Finance

"Ik wil er zeker van zijn dat alle interne processen goed lopen; dit gaat zowel over financiën als office management."

 

 

Willy Gaykema

Medewerker Finance

"Mijn werk gebeurt in nauw overleg met mijn salescollega’s en met de klanten, dat werkt het prettigst en is veel persoonlijker."