...

"Dagelijks zijn wij in contact met bedrijven in uiteenlopende markten. Wat voor vraagstuk er ook voorbij komt, ik zoek graag samen naar een creatieve oplossing."

 

...

"Ik ondersteun bij het opzetten van je marketing- en salesacties, regel alles graag tot in de puntjes en ben pas tevreden als de klant dat ook is."

 

...

"Ik sta graag klaar voor onze klanten om ze te helpen bij hun selecties en het vinden van hun doelgroepen."

 

...


"Iedere organisatie heeft behoefte aan nieuwe klanten. Zorgen dat klanten, met onze hulp, zelf in staat zijn om succesvolle acties neer te zetten. Daar kan ik van genieten."

 

...

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites. Ook dit is voor onze klanten en prospects erg belangrijk."

 

...

"Het voeren van een deugdelijke administratie vraagt niet uitsluitend cijfermatige kennis, maar ook juridische kennis. Ik streef er dan ook naar om deze disciplines optimaal in te zetten om het beste resultaat voor de onderneming te realiseren."

 

...

“Elke klant is anders en hen helpen om relevante business te genereren, vraagt om een gerichte oplossing. Dat houdt me creatief!”

 

...

"Ik help klanten bij het definiëren van hun doelgroep, zodat ze met gerichte sales- en marketing acties de markt kunnen veroveren. Hoe gaat u uw organisatie op de kaart zetten?"

 

...


"Door mijn ervaring bij verschillende sales organisaties weet ik als geen ander hoe groot het belang is van het gebruik van actuele bedrijfsgegevens. Graag denk ik met u mee!"

 

...

"Ik ben altijd bezig met het updaten van de website en onze social kanalen. Graag verras ik onze klanten met leuke én interessante content!"

 

...

"Ik ondersteun het marketingteam bij uiteenlopende marketingprojecten om onze klanten van goede informatie te voorzien."

 

...

"Ik wil er zeker van zijn dat alle interne processen goed lopen; dit gaat zowel over financiën als office management."

 

Loading...