Adressenbestanden voor Sales en Marketing

Kwalitatieve zakelijke adressenbestanden zijn het startpunt voor al jouw sales en marketingacties. Met Ad Hoc Data heb je direct toegang tot de meest complete B2B database van alle 1,5+ miljoen bedrijven in België. Selecteer in een paar stappen jouw zakelijke doelgroep en download direct een volledig adressenbestand in Excel.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Selectietool Ad Hoc Data

"Zakelijke doelgroep

Verhoog je potentiële omzet: investeer in de aankoop van b2b adressen

Zorgvuldig opgebouwde adressenbestanden bepalen het succes van jouw marketingcampagnes, telefonische acquisitie en marktonderzoeken. Met Ad Hoc Data selecteer je heel specifiek alleen de bedrijven die voor jou het meest relevant zijn. Je download vervolgens direct een compleet adressenbestand met contactgegevens als bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, e-mailadressen en de naam van de contactpersoon. Ad Hoc Data biedt deze gegevens aan tegen de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Bespaar jezelf een hoop tijd en geld bij het vinden van nieuwe klanten en ontdek de mogelijkheden van onze selectietool.

Download direct zelf je zakelijke adressenbestand

Het handmatig samenstellen en actueel houden van klanten en leads-bestanden is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Met Ad Hoc Data is dat gelukkig verleden tijd. In een handomdraai krijg je al jouw datastromen op orde. Doordat wij gebruikmaken van verschillende bronnen stel je jouw zakelijke adressenbestanden samen met een uitgebreide set aan bedrijfsspecifieke kenmerken zoals: Branche, aantal werknemers, rechtsvorm, regio, oprichtingsdatum, taal en nog veel meer. Jij weet natuurlijk als geen ander wie je doelgroep is. Je kunt dus direct vrijblijvend aan de slag met het verkennen van jouw markt. Heb je nog geen specifieke doelgroep voor ogen, of weet je niet goed waar je het beste kunt beginnen? Lees dan hoe je jouw B2B doelgroep segmenteert of neem contact op met onze adviseurs voor een kosteloos advies. We denken graag met je mee.

sélectionner la cible professionnelle | Ad Hoc Data

Filter companies

Zakelijk adressenbestand maken

Via onze online selectietool kun je kosteloos de markt verkennen en tellingen maken binnen jouw doelgroep. De tool past namelijk direct het aantal hits aan op basis van jouw filters. Filter bijvoorbeeld op branche, bedrijfsgrootte, regio of rechtsvorm. Er zijn meer dan 50 filters die je kunt gebruiken om jouw zakelijk adressenbestand te verfijnen. En dat is handig, onze tooling heeft namelijk de beschikking over ruim 1,5 miljoen bedrijven. De filters zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij alle aannemers in de provincie Antwerpen met meer dan 20 medewerkers kunt selecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos en in slechts een paar klikken heb jij toegang tot dit zakelijke adressenbestand.

  

Download je adressenbestand naar Excel

Zodra je klaar bent met het selecteren van je doelgroep kun je direct het adressenbestand downloaden naar Excel. Voor 7 cent per record ontvang je een complete dataset met alle contactgegevens van de bedrijven in jouw doelgroep. Zijn Sales en Marketingacties voor jou een doorlopend proces? Dan is een abonnement een stuk voordeliger. Al vanaf € 39,-* per maand kun je iedere maand 2500 adressen downloaden zonder bijkomende kosten.

  

Adressenbestand in België én Nederland

Veel zakelijke bedrijven hebben zowel klanten in België als in Nederland. Naast onze Belgische adressendatabase bieden we ook toegang tot het volledige zakelijke adressenbestand van Nederland. Dat is mooi meegenomen, want zo wordt jouw doelgroep bijna twee keer zo groot. Wil je dus jouw klantenbestand in Nederland uitbreiden? Of wil je de stap over de grens maken? Neem dan zeker een kijkje in ons Nederlandse adressenbestand.

GDPR | Ad Hoc Data

AVG Rondom Direct Marketing

Je wilt natuurlijk zo snel als mogelijk in contact komen met je zakelijke doelgroep. Het inzetten van zakelijke adressenbestanden voor direct marketing is niet in alle gevallen toegestaan. Neem de bepalingen omtrent wet- en regelgeving dus in acht, zodat jouw marketing inspanningen geen overlast bezorgt bij de ontvangers. Zo kan je de adressenbestanden effectief en succesvol inzetten.

Aan de slag met bedrijfsadressen

Nu je beschikt over de accurate bedrijfsadressen van mogelijke nieuwe klanten kun je deze waardevolle informatie gaan gebruiken om in contact te komen met de bedrijven. Ga aan de slag met telefonische acquisitie, e-mailmarketing of postmailings. Voor iedere campagne zijn de benodigde gegevens opgenomen.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Acquisitie leadgeneratie | Ad Hoc Data

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...