Over Ad Hoc Data

Ad Hoc Data is al sinds 2004 de grootste leverancier van zakelijke adressenbestanden in Nederland en België. Vanaf het allereerste begin hebben wij ons erop toegelegd dat bedrijfsadressen voor marketing, sales en analyse doeleinden voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet kunnen zijn. Wij spelen dan ook voor veel organisaties een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties.

Ga dus direct aan de slag met je eerste gratis bestand, of neem voor meer informatie contact met ons op!

Maak jouw selectie Probeer gratis

Team achter Ad Hoc Data

 

2004

Opgericht

 

10+

Werknemers

 

15.000+

Gebruikers

 

100+

Marketing kenmerken

Over Ad Hoc Data

Wij denken in oplossingen

Vanuit ons gezellige kantoor bieden we naast onze zeer uitgebreide database ook kosteloos advies en hebben we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bedrijfsadressen is ons vak dus we staan je graag te woord om hier meer over te vertellen en we denken graag met je mee om de beste oplossing te zoeken. We zijn er dan ook trots op dat onze klanten de service van Ad Hoc Data als uitstekend waarderen via Trustpilot!

Het team

Daniël Chafiâ

Directeur


"Dagelijks zijn wij in contact met bedrijven in uiteenlopende markten. Wat voor vraagstuk er ook voorbij komt, ik zoek graag samen naar een creatieve oplossing."

Floris Pauw

Senior account manager


"Ik help klanten bij het definiëren van hun doelgroep, zodat ze met gerichte sales- en marketing acties de markt kunnen veroveren. Hoe gaat u uw organisatie op de kaart zetten?"

Roger Zwanenburg

Account manager


"Door mijn ervaring bij verschillende sales organisaties weet ik als geen ander hoe groot het belang is van het gebruik van actuele bedrijfsgegevens. Graag denk ik met u mee!"

Joost Rijkhoff

Web Developer


"Ik ondersteun Ad Hoc Data bij uiteenlopende projecten om onze klanten van goede informatie te voorzien."

Gino Brugman

Manager Finance


"Het voeren van een deugdelijke administratie vraagt niet uitsluitend om cijfermatige kennis, maar ook juridische kennis. Ik combineer deze disciplines optimaal om het beste resultaat voor de onderneming te realiseren."

Justin Engelberts

Marketeer


"Als Allround Online Marketeer optimaliseer ik onze digitale aanwezigheid om klanten effectief te bereiken. Met doelgerichte SEO, social media en content zorg ik ervoor dat klanten snel de waarde van onze diensten zien, wat leidt tot duurzame relaties en versterkt vertrouwen in ons merk."

Gijsbert van der Meulen

Eigenaar


"Iedere organisatie heeft behoefte aan nieuwe klanten. Zorgen dat klanten, met onze hulp, zelf in staat zijn om succesvolle acties neer te zetten. Daar kan ik van genieten."

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...