Meer klanten werven met behulp van B2B segmentatie

Met behulp van Ad Hoc Data werd nieuwe klanten vinden nog nooit zo effectief en voordelig. Wij hebben alle benodigde bedrijfsinformatie verzameld, zodat je in een paar clicks jouw zakelijke doelgroep samenstelt en direct over de up-to-date contactgegevens beschikt in een overzichtelijk Excel Bestand. Jouw B2B marktsegmentatie is direct klaar om gebruikt te worden in jouw marketing en salesacties. Lees verder om te ontdekken hoe je perfect jouw zakelijke doelgroep samenstelt en bereikt.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Voorbeeld B2B doelgroep segementatie | Ad Hoc Data

Je doelgroep | Ad Hoc Data

Vind jouw zakelijke doelgroep in één overzichtelijke database

Bedrijfsinformatie is eenvoudig via verschillende zoekmachines te vinden, maar het samenvoegen van de contactgegevens in een overzichtelijk adressenbestand is een tijdrovende klus. Ad Hoc Data heeft alle bedrijfsgegevens vanuit verschillende openbare bronnen voor je verzamelt in één overzichtelijk adressenbestand. Dit bespaart je veel tijd en geld bij het vinden van potentiële klanten. Via onze online selectietool vind je eenvoudig jouw doelgroep op basis van bijvoorbeeld branche, aantal werknemers, regio, rechtsvorm, online aanwezigheid en nog veel meer. In een paar clicks filter je zo perfect jouw doelgroep samen en download je de contactgegevens naar Excel. Direct klaar voor gebruik.

Overtuigd? Ga dan direct aan de slag of lees verder over de verschillende filtermogelijkheden.

Zo segmenteer je jouw B2B doelgroep

Iedere organisatie heeft andere wensen en behoeftes om tot de juiste zakelijke doelgroep te komen. Om die reden hebben we meer dan 50 filters beschikbaar gesteld, zodat iedere onderneming en marketeer haar zakelijke markt op precieze wijze kan segmenteren.

Branche

Ben je opzoek naar bijvoorbeeld makelaars, timmermannen, sportverenigingen of restaurants? Dan selecteer je jouw doelgroep eenvoudig op basis van de Nederlandse branchecode standaard SBI. Deze codes worden geregistreerd bij alle organisaties in Nederland. In onze tooling vind je de branches snel aan de hand van brancheomschrijving, branchecode of de handige boomstructuur.

Regio

We hebben iedere organisatie in de database onderverdeeld met verschillende regionale kenmerken. Denk hierbij aan Provincie, Postcodes, gemeente en arrondissementen. Zo selecteer je eenvoudig alle bedrijven in bijvoorbeeld Vlaams-Brabant, Turnhout of postcoderanche 4000 t/m 4030.

Organisatiegrootte

Het aantal medewerkers binnen een organisatie kunnen van groot belang zijn bij het bepalen van je zakelijke doelgroep. Aan de hand van de staffels die wij hebben toegevoegd aan de adressenbestanden kun je eenvoudig onderscheid maken tussen eenmanszaken, MKB en corporate. Selecteer dus bijvoorbeeld de bedrijven binnen jouw branche van 1 tot 4 werknemers, alle bedrijven vanaf 20 werknemers of de bedrijven tussen de 50 en 250 medewerkers. Je hebt dan alle bedrijven in het adressenbestand die perfect aansluiten op jouw producten en diensten.

Gerichte campagne | Ad Hoc Data

Potentiële klanten benaderen

Nu je alle bedrijven hebt geselecteerd die je wilt gaan benaderen is het tijd om de juiste contactgegevens te bepalen. Vanuit onze complete zakelijke adressen database ontvang je de bedrijfsnamen, adres, telefoonnummerres, e-mailadressen en websites. Ben je voornemens om een e-mailcampagne op te zetten selecteer je eenvoudig alle bedrijven waarvan een e-mailadres bekend is. Gebruik de telefoonnummers voor jouw telefonische acquisitie campagnes of de adressen voor jouw postmailings.

Ontdek zelf het gemak waarmee je potentiële klanten vindt

Ga dus direct aan de slag en ervaar het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van onze diensten. Maak via onderstaande button een gratis doelgroepselectie en ontvang de eerste 50 adressen gratis. Ben je bekend met de werkwijze en weet je precies wie jouw doelgroep is? Bekijk dan ook onze voordelige jaarabonnementen voor structurele sales en marketing.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Beste rank | Ad Hoc Data

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...