Kwalitatieve leads genereren voor de laagste prijs!

Kwalitatieve lead bestanden duur? Welnee! De tijd dat data brokers torenhoge tarieven voor hun zakelijke adressenbestanden vragen is niet meer van deze tijd. Via Ad Hoc Data heb je toegang tot het adressenbestand van jouw volledige zakelijke doelgroep, inclusief onze kwaliteitsgarantie. En dat voor de beste prijs in de markt. Door onze jarenlange ervaring met geautomatiseerde kwaliteitscontroles beschik je altijd over de beste zakelijke leads.

Maak jouw selectie Probeer gratis

kwalitatieve leads genereren | Ad Hoc Data

 

Maandelijks geactualiseerd

 

Verificatie van verschillende publieke bronnen

 

Volledig opgeschoond en geanalyseerd

 

De hoogste klantwaardering in België en Nederland

leads naar klanten | Ad Hoc Data

/>

Vaker van lead naar klant en toch lagere kosten?

Als organisatie die zich midden in de wereld van sales, marketing en zakelijke data beweegt, begrijpen wij maar al te goed hoe belangrijk een kwalitatief klant- en prospectbestand is. Jouw kostbare medewerkers wil je natuurlijk niet op verouderde gegevens laten bellen of mailen. Ad Hoc Data speelt al bijna 20 jaar een belangrijke rol in het ondersteunen van de zakelijke markt. Of je nu aan de slag wilt met B2B marketing en Sales? Het actualiseren en verrijken van je bestaande adressenbestanden? Of jouw bestanden wil analyseren en segmenteren? Voor ieder vraagstuk zorgen wij voor de beste oplossing.

Ad Hoc Data als onderdeel jouw leadgeneratie strategie

Dezelfde adressenbestanden voor een fractie van de marktprijs. Daar zijn wij en onze klanten het trotst op. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met een 4.9 uit 5. Voor ons de bevestiging dat onze steekwoorden “klantvriendelijk”, “gebruiksvriendelijk” en “beste prijs-kwaliteitverhouding” ook door onze klanten worden gewaardeerd.

Leadgeneratie | Ad Hoc Data

/>

kwalitatieve leads, ook ten opzichte van onze collega's | Ad Hoc Data

Gecertificeerd - Ad Hoc Data

Kwalitatieve leads via een gecertificeerde leverancier

Bij het verwerken van gegevens en het inzetten van adressenbestanden voor telemarketing wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de bronnen die je hiervoor aanspreekt zijn samengesteld conform de recente privacywetgeving. Wij geloven erin dat een hoge kwaliteit niet zonder een gedegen privacybeleid kan. Naast onze maandelijkse kwaliteitscontroles, laten we al onze processen en systemen testen op data security, worden we jaarlijks gecertificeerd door het Privacy Waarborg keurmerk en is onze webshop gekeurd door Thuiswinkel zakelijk. Dit zijn voor ons belangrijke externe meetpunten om de kwaliteit van onze diensten te blijven waarborgen.

Start met het kwalificeren van leads via een gratis testbestand

Maak kosteloos kennis met onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op met 1 van onze ervaren adviseurs. Selecteer via onderstaande buttons een testbestand van 50 leads binnen je zakelijke doelgroep en pas dit direct toe voor jouw marketing, sales en analyse doeleinden.

Maak jouw selectie Probeer gratis

Start met jouw leadgeneratie strategie | Ad Hoc Data

Klantenrecensies

Wat klanten zeggen over Ad Hoc Data

Website was heel gebruiksvriendelijk

Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer. Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
door Spellerr 2023

Gebruikers ervaring Adhoc Data

Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
door Ruben 2023

Goede service, fijne selectietool

Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
door Jeffrey 2023

Fijn bedrijf

Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!
door Jeroen 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze data, de selectietool of onze diensten? De meest voorkomende vragen vind je hier. Klik op de vragen voor het bekijken van de antwoorden.

Algemene vragen

Ad Hoc Data is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van marketing- en salesinformatie voor de zakelijke markt. Wij spelen voor veel organisaties in Nederland en België een belangrijke rol in het ondersteunen van B2B marketing- en salesacties. Maar ook in het analyseren van doelgroepen en het actueel houden van zorgvuldig opgebouwde zakelijke databases. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. En dat alles voor de allerbeste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat betrouwbare, actuele en kwalitatieve bedrijfsgegevens voor iedereen bereikbaar zijn. Van eenmanszaak tot multinational, voor elke organisatie biedt Ad Hoc Data een toegankelijke online tool voor het samenstellen van effectieve datasets tegen een eerlijke prijs. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien privacy en security zeer serieus en hebben ons daarom aangesloten bij het platform van DDMA. Voor ons bedrijf is het behalen van de Privacy Waarborg van DDMA dan ook een belangrijke bevestiging van een privacy compliant bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van Thuiswinkel Zakelijk, hét keurmerk voor veilig en betrouwbaar online shoppen.

Ad Hoc Data beidt toegang tot een verscheidenheid aan bedrijfsinformatie, waarmee je enerzijds in onze selectietool zeer scherp jouw zakelijke doelgroep kunt samenstellen en anderzijds een uitgebreid adressenbestand ontvangt in Excel, direct klaar voor uw marketing en salesacties. Denk hierbij aan de Naw-gegevens, vaste telefoonnummers en mobiele nummers, e-mailadressen en de naam van de wettelijke vertegenwoordiger. Je kiest zelf welke gegevens je wilt gebruiken voor het selecteren van jouw doelgroep en wilt ontvangen in het adressenbestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bedrijfsgegevens in onze database.

Jazeker, wij kunnen gericht op zoek naar hele specifieke informatie over jouw doelgroep. Denk hierbij aan data analyses, bestandsverrijking, data synchronisatie en meer. Lees meer over onze maatwerk diensten.

Onze bestanden worden aan het begin van elke maand kosteloos geüpdatet. Hierdoor heb je altijd beschikking over actuele gegevens. Maandelijks worden alle wijzigingen automatisch doorgevoerd: adreswijzigingen, nieuwe inschrijvingen, verwerking van uitschrijvingen en meer. In onze selectietool kun je bij de Mutatie indicator (1 van de basisfilters) eenvoudig filteren op alle wijzigingen.

Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een activatielink naar jouw persoonlijke bedrijfsomgeving. Hierin kun je een eigen wachtwoord aanmaken, waarna je direct aan de slag kunt met jouw adressenselecties.

Bestellen

Dat is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde bedrijfsadressen én welke gegevens je nodig hebt in je adresbestanden. Bekijk het licentie-overzicht voor uitgebreide informatie over alle licenties.

Gebruik maken van onze database kan al vanaf een laag bedrag per maand. U heeft dan maandelijks toegang tot 2.500 leads, inclusief 12 maal per jaar een kosteloze update van de database. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Liever een los adressenbestand aankopen? Geen probleem. Vanaf €0,07 per record stel je al eenvoudig een bestand samen. Kijk hier om de grote van uw doelgroep te bepalen. Alle bedragen zijn exclusief BTW en € 5,00 bestandskosten.

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om in de selectietool je gemaakte adressenselectie direct af te rekenen. In dit geval neem je dus geen licentie voor het maken van prospectbestanden op regelmatige basis. Hiervoor kun je uiteraard altijd achteraf nog kiezen.

Ja, wij hebben een database voor zowel alle Nederlandse als alle Belgische organisaties. Meer weten of gelijk een doelgroepselectie maken? Bekijk verdere informatie!

Zowel bij een licentie als bij het afnemen van een los adresbestand ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling twee mailberichten. Dat is een bevestigingsmail én een mail met daarin een activatielink voor toegang tot de portal. Heb je deze berichten niet ontvangen? Dan zijn deze misschien in je spambox beland. Het is van belang om deze activatielink nog dezelfde dag te gebruiken; hiermee kun je je persoonlijke account aanmaken. Gebruik maken van onze marketing database kan dus binnen enkele minuten!

Vind je niet de informatie die je zoekt? Bekijk onze FAQ

Loading...