Klanten

Sinds onze start in 2005 kozen al meer dan 11.000 bedrijven voor de betaalbare bedrijfsadressen van Ad Hoc Data.

Onze klanten zijn bedrijven in uiteenlopende branches en hebben als gemeenschappelijke noemer: een actieve marktbenadering van de zakelijke doelgroep. Met als belangrijkste doel het genereren van nieuwe klanten, in bestaande en/of in nieuwe markten. Dat kan bijvoorbeeld door het inzetten van e-mailmarketing, direct mail of telefonische acquisitie. Daarbij nemen zij niet alleen het genereren van leads serieus, maar ook de kosten. Gezien de goede prijs/kwaliteit verhouding van onze licenties, kiezen veel zelfstandigen en KMO-bedrijven voor onze bedrijfsadressen. Maar ook voor grotere bedrijven zijn onze adressenbestanden zeer geschikt.

Benieuwd naar het verhaal achter onze klanten? Wij zullen hier regelmatig een klant in de spotlights zetten!


Klanten | TTbanner.png

Teletraffic Promotions

Al sinds 1990 is Teletraffic Promotions een begrip in de wereld van de vlaggen en masten, relatiegeschenken, promo-wear en stickers. Teletraffic levert aan bedrijven, organisaties, verenigingen, instellingen en overheden. Wij spraken eigenaresse Mieke Henckens.

Lees meer »

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

 0800 / 38031


Beoordeling


Uw doelgroep

Ga naar de selectie tool en selecteer uw doelgroep uit onze database.

Documenten | toolvb.png

 

Selecteer uw doelgroep

Klant ervaringen

"Met de adressen van Ad Hoc Data hebben wij onlangs direct mailing acties gedaan. Deze leverden veel positieve reacties op. Wij vinden de bestanden van Ad Hoc Data erg prettig en gebruiksvriendelijk."

FOCWA, Tom van Steijn


0000